Στην αίθουσα 5 ο τρίτος τελικός!

Κώλυμα παρουσιάστηκε στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, όπως ανακοίνωσαν ΕΟΚ και διοίκηση του ΣΕΦ.

Με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΟΚ και της διοίκησης του ΣΕΦ που… βρήκαν κώλυμα στην κεντρική σάλα, οριστικά στην αίθουσα 5 των 150 ατόμων ο τρίτος αγώνας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την αλλαγή έδρας του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό της Α1 Γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό και τη διεξαγωγή του αντί για την κεντρική σάλα του ΣΕΦ, στην αίθουσα 5, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SDNA.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά είχαν ζητήσει με σχετικό έγγραφο τη Δευτέρα (19/5) την αλλαγή του γηπέδου διεξαγωγής του τρίτου τελικού απέναντι στο «τριφύλλι», με τη διαρροή του Ολυμπιακού προς τα media να αναφέρει πως βασικός λόγος ήταν πως ο Παναθηναϊκός δεν χρησιμοποίησε το ΟΑΚΑ για έδρα, αλλά και το γεγονός πως στο παρκέ της Λεωφόρου δεν… σκάει σωστά η μπάλα.

Ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΚ, τελικά στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ βρέθηκε… κώλυμα, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στη φυσική του έδρα, την αίθουσα 5.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ-Παναθηναϊκός ΑΟ για την Δ’ Φάση των play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, της 11/5/2022 αντί στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΣΕΦ (αίθ. 5) και ώρα 17.00».

Πηγή: Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης