Πηνελόπη Παυλοπούλου: Ο μεγάλος στόχος!

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου αποτελεί τον διακαή πόθο και τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού ΑΟ για την θέση της βασικής πόιντ γκαρντ.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Λολίτα Λύμουρα και της Ελένης Καπογιάννη για την θέση της βασικής πόιντ γκαρντ για την επόμενη σεζόν.

Το Pickngreen.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο και σε δύο χρόνους μάλιστα για την περίπτωση της αθλήτριας που φέτος αγωνίστηκε στην Πολωνία. Πιο συγκεκρίμενα, στις 16/5 το ρεπορτάζ του Pickngreen.gr για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ανάφερε ότι ο Παναθηναϊκός ΑΟ έχει στοχεύσει σε Ελληνίδα αθλήτρια που αγωνίστηκε φέτος στο εξωτερικό. Στις 17/5 και όταν σας ενημερώσαμε αποκλειστικά για τις πρώτες επαφές με την Κατερίνα Σωτηρίου, έγινε η πρώτη αναφορά στο όνομα της Πηνελόπης Παυλοπούλου.

Η περίπτωση της μόνο εύκολη δεν θα έπρεπει να θεωρείται, καθώς η αθλήτρια είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Πολωνία. Η Λολίτα Λύμουρα και η Ελένη Καπογιάννη από την πλευρά τους έχουν «κλειδώσει» την περίπτωση της και θέλουν να καταφέρουν να αποσπάσουμε την θετική της απάντηση για την επόμενη σεζόν.

Ποια είναι η Πηνελόπη Παυλοπούλου

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου είναι 26 ετών, διεθνής με την Εθνική ομάδας Γυναικών, έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται στην θέση της πόιντ γκαρντ. Φέτος αγωνίστηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα και την Άρκα Γκντίνια. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πρωτέα Βούλας, Ολυμπιακό, Σέπσι, ΠΑΟΚ. Με την πολωνική ομάδα αγωνίστηκε φέτος στην Ευρωλίγκα Γυναικών και μάλιστα έχοντας 7.5 πόντους και 8.4 ασίστ μέσο όρο σε 4 αγώνες και 30 αγωνιστικά λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, ενώ στο πολωνικό πρωτάθλημα σε 16 αγώνες είχε 7.1 πόντους και 5.6 ασίστ σε 24 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has 18 Comments

Αφήστε μια απάντηση