Ο Παναθηναϊκός ΑΟ είναι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, με τις πράσινες Διονυσία Αλεξανδρή και Αντριάνα Τσβίτκοβιτς να δίνουν το έναυσμα για τον αγώνα μέσα από τις δηλώσεις του.
Η ιστορία του Αλβέρτη με τον Θανάση Γιαννακόπουλο!
Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών όπου θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες Καλλιθέας (18/2, 13:30), με προπόνηση στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού. Οι πράσινες έχουν ως στόχο να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο, όπως φάνηκε και μέσα από τις δηλώσεις των πράσινων αθλητριών Διονυσία Αλεξανδρή και Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, οι οποίες σχολίασαν και την διεξαγωγή του αγώνα των Γυναικών την ίδια μέρα με τον τελικό των Ανδρών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Διονυσίας Αλεξανδρή και της Αντριάνα Τσβίτκοβιτς αντίστοιχα:
«Κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και οι ομάδες που φτάνουν εκεί είναι δυνατές. Πάμε να κερδίσουμε, αλλά δεν υποτιμάμε κανέναν. Είμαστε Παναθηναϊκός κι έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε την πίεση, αλλά σίγουρα σε έναν τελικό υπάρχει πάντα άγχος. Προσπαθούμε να εμψυχώσουμε η μία την άλλη. Οι Εσπερίδες είναι μια ομάδα που αλλάζουν συνεχώς άμυνες, οπότε πρέπει να είμαστε διαρκώς σε εγρήγορση για να αντεπεξέλθουμε, Είναι κάτι που βοηθά την προβολή του μπάσκετ Γυναικών. Καλό πάντως θα ήταν να προβαλλόταν το παιχνίδι σε ένα ελεύθερο κανάλι. Το γεγονός ότι γίνεται την ίδια μέρα ο τελικός των Ανδρών, σημαίνει ότι θα υπάρχει στο γήπεδο και κάποιος κόσμος για μας».
«Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά όλη την εβδομάδα. Είμαστε έτοιμες για τον αγώνα και ήρθαμε σήμερα για να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές, αποφορτιστήκαμε λίγο στο τέλος της προπόνησης και πάμε αύριο για τη νίκη. Κανένας αντίπαλος δεν πρέπει να υποτιμάται και θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά και με συγκέντρωση για 40 λεπτά. Θα κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας αν επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και ακολουθήσουμε το πλάνο μας», ανέφερε η πάουερ φόργουορντ από την Κροατία. Είναι κάτι φανταστικό. Ελπίζω και η ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού να είναι στον τελικό. Είμαι σίγουρη πως ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας».
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Σχετικά άρθρα: