Παναθηναϊκός Α.Ο.: Μπαμ με Χριστινάκη

Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στον κόσμο του, αφού μέσα από άκρα μυστικότητα κατάφερε να κλείσει την Ελεάννα Χριστινάκη, δυναμώνοντας έτσι το ρόστερ του ενόψει της συνέχειας.

Οι πράσινοι είχαν μια μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσουν το περασμένο καλοκαίρι μετά το τέλος στην καριέρα των Λύμουρα, Χατζηνικολάου. Να προσθέσουν Ελληνίδες παίκτριες υψηλού επιπέδου που θα αποτελέσουν τη βάση για τη φετινή σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια. Το έπραξαν υπογράφοντας τις Αλεξανδρή, Παυλοπούλου, Σωτηρίου, Χαιριστανίδου και τώρα προσθέτουν μια παίκτρια από το πρώτο rotation της Εθνικής Γυναικών.

Η Ελεάννα Χριστινάκη έμεινε επίσημα ελεύθερη χθες από τη Βαλένθια και ο Παναθηναϊκός που είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας εδώ και καιρό πρόλαβε να συμφωνήσει μαζί της και να την προσθέσει στο ρόστερ του, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να ανάβει το πράσινο φως για μια υπέρβαση στο ρόστερ.

Η Ελληνίδα γκαρντ (26 ετών, 1μ.84) την τελευταία τριετία έπαιξε στην Ισπανία, φέτος ξεκίνησε την προετοιμασία στην ιταλική Σκίο του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με την ισπανική Βαλένθια με την οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 31/12. Από το… 2023 όμως θα ανήκει στον Παναθηναϊκό καθώς οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Η Χριστινάκη θυμίζουμε ότι επιστρέφει στον Τάφο του Ινδού μετά από 8 χρόνια καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που την ανέδειξε έχοντας αγωνιστεί για τρεις σεζόν και σε πολύ νεαρή ηλικία στην πρώτη ομάδα πριν πάει στο κολέγιο της Φλόριντα.

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Στην ίδια κατηγορία