Λύμουρα: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Στη μεγάλη οικογένεια του αγαπημένου της Παναθηναϊκού θα παραμείνει η Λολίτα Λύμουρα, η οποία ξεκινάει νέα… καριέρα στον σύλλογο, πλέον από το πόστο της τιμ μάνατζερ.

Η Λολίτα Λύμουρα μίλησε για το νέο κεφάλαιο της ζωής της. «Έσταξε» μέλι για τον Παναθηναϊκό και τον νέο υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ γυναικών και των ακαδημιών, Μάκη Κουτσονικόλα, ενώ επίσης τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να φτάσει το «τριφύλλι» εκεί που του αρμόζει.

Για αυτόν τον ξένο άσο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Λολίτα Λύμουρα:

«Για μένα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο σήμερα και θα βρίσκομαι πλέον στο άθλημα από άλλο πόστο και άλλη ιδιότητα.

Σίγουρα κάποιες αλλαγές θέλουν χρόνο, όμως ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα και απαιτεί την άμεση προσήλωση μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Ούτως ή άλλως έχω ξαναπεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου οπότε δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, είμαι εδώ για να πάμε την ομάδα και το τμήμα εκεί που του αρμόζει και πάλι».

Από κει και πέρα νέος υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ γυναικών και γενικά των ακαδημιών μπάσκετ του Συλλόγου θα είναι ο Μάκης Κουτσονικόλας.

Το έργο του τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ και στα τμήματα υποδομών είναι σημαντικό και οι τίτλοι που έχουν έρθει μιλάνε από μόνοι τους».

Πηγή: trifilara.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση