Κωτούλα: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη»

Η Φαίη Κωτούλα αποθέωσε το κοινό του Παναθηναϊκού και ζήτησε τη βοήθειά του για το σημαντικό ματς με την Ενισέι στο ΟΑΚΑ (23/11).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του SDNA:

Για την αγωνιστική απραξία του Παναθηναϊκού και την νίκη επί των Εσπερίδων: «Περάσαμε μια δύσκολη κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, μείναμε μακριά από το γήπεδο για δύο εβδομάδες. Ανυπομονούσαμε να γυρίσουμε στο γήπεδο. Βρήκαμε ρυθμό, έστω και με λίγες προπονήσεις. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ήμασταν συγκεντρωμένες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε».

Για τη δική της παρουσία: «Προσπαθώ να βοηθάω με κάθε τρόπο την ομάδα μου, θέλω να βάζω και εγώ το λιθαράκι μου, για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Για το παιχνίδι με την Ενισέι και τη στήριξη του κόσμου: «Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για εμάς. Την Τρίτη αντιμετωπίζουμε την Ενισέι στο ΟΑΚΑ. Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει, μας δίνει διαφορετικό παλμό και μας βοηθάει. Μακάρι να παίξουμε καλά και να του το ανταποδώσουμε με μια νίκη στο ΟΑΚΑ. Αυτό που ζήσαμε την Πολκοβίτσε ήταν μοναδικό, κανείς δεν περίμενε τόσο κόσμο με τέτοια κακοκαιρία. Έχουμε τους πιο πιστούς φιλάθλους, είναι οι καλύτεροι σε όλη την Ευρώπη. Περιμένουμε κάτι ανάλογο. Μακάρι να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος και να μας στηρίξει».

Πηγή : www.sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης