Καπογιάννη: «Θα τα δώσουμε όλα με την Ενισέι, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας»

Η Ελένη Καπογιάννη ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στις Εσπερίδες και σχολίασε την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ενισέι στο ΟΑΚΑ την Τρίτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νίκη απέναντι στις Εσπερίδες και τη συνέχεια: «Σίγουρα, δεν έχουμε προπονηθεί όπως θα θέλαμε, δεν ξέραμε τι να περιμένουμε από τα κορίτσια. Μας βγήκε το παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Θέλουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι με την Ενισέι και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο δίπλα μας, είναι ο 6ος παίκτης μας. Πιστεύω ότι με την ώθηση αυτή μπορούμε να τα καταφέρουμε την Τρίτη».

Για την αντίδραση της ομάδας της στην άμυνα ζώνης: «Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά κόντρα στη ζώνη, μας βγάζει από τον ρυθμό μας. Όμως, κινηθήκαμε καλά, βρήκαμε ξεμαρκάριστα σουτ. Δεν πρέπει να στηριζόμαστε μόνο στα σουτ, αλλά είχαμε καλή εικόνα. Το ξεκίνημα ήταν λογικό, είχαμε μόνο τρεις μέρες να προπονηθούμε. Οι παίκτριές μου είναι άξιες συγχαρητηρίων».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την Ενισέι: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε ματς, τον έχουμε ανάγκη, έχουμε συνδεθεί μαζί του, μας μπουστάρει πολύ. Σε ό,τι αφορά την Ενισέι, δεν αγχωνόμαστε για το Eurocup, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Πηγή: sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση