Καπογιάννη: Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως η κόουτς Καπογιάννη θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του γυναικείου τμήματος και τη νέα σεζόν.

Παρά το γεγονός πως το τμήμα μπάσκετ Γυναικών Παναθηναϊκού δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο τη σεζόν 2021-22, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως η Ελένη Καπογιάννη θα είναι και του χρόνου στον πάγκο των «πράσινων», δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κόουτς του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου και τη νέα χρονιά με στόχο και πάλι το τμήμα να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Η Ελένη Καπογιάννη είναι η προπονήτρια που επανέφερε τον Παναθηναϊκό  στους τίτλους πέρυσι και θα προσπαθήσει και τη νέα σεζόν ώστε η ομάδα να κατακτήσει τρόπαια.

Για αυτόν τον ξένο άσο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός!

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη τόνισε «Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι ενεργό στέλεχος όλης αυτής της προσπάθειας.

Φέτος δεν καταφέραμε μεν να κατακτήσουμε τίτλους όμως ήμασταν στους τελικούς και επιστρέψαμε και στην Ευρώπη μετά από χρόνια.

Μένω εδώ γιατί θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο κορυφαίος μπασκετικός οργανισμός στην Ελλάδα σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά και είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ.

Ήταν χαρά και τύχη να συνεργαστώ με δύο  μορφές για το ελληνικό μπάσκετ γυναικών τη Λόλι  και την Όλγα  και τους εύχομαι ότι καλύτερο στα επόμενα βήματα τους .

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τον κόσμο του Παναθηναϊκού , δεν μπορώ να βρω λέξεις να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι αυτούς αλλά και να τους ευχαριστήσω».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση