«Έπαιξε» για τον Παναθηναϊκό, αλλά συνεχίζει στην Ρουμανία η Σωτηρίου

Η αρχηγός της Εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα της με την ρουμάνικη CSM Σάτου Μάρε, δίνοντας τέλος στις φήμες περί επιστροφής της στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Η Κατερίνα Σωτηρίου μετά το πέρασμά της από την Ισπανία και την Εστουδιάντες, στην οποία εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι, κάνει πλέον το επόμενο βήμα στην καριέρα της έχοντας προορισμό την Ρουμανία.

Η διεθνής φόργουορντ συμφώνησε την Παρασκευή (07/01) στην CSM Σάτου Μάρε και «σβήνει» με αυτόν τον τρόπο τις όποιες φήμες κυκλοφόρησαν για τον νέο σταθμό της καριέρας της. Μάλιστα, υπήρξαν πληροφορίες που την ήθελαν να επιστρέφει στην Ελλάδα και να αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό.

Η CSM Σάτου Μάρε βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης στη Ρουμανία και αποτελεί εκ των διεκδικητών τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου. Προκειμένου να αποκτήσει την Σωτηρίου, την… πολιόρκησε και την «έκλεψε» τελευταία στιγμή από τις περσινές πρωταθλήτριες (Σέπσι) στην προσπάθειά της να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες κατάκτησης ενός εγχώριου τίτλου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση