Ελισάβετ Μπουντούρη: «Να παραμείνουμε στην πρώτη θέση»

Το Pickngreen.gr βρέθηκε χθες στην Media Day του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και είχε την δυνατότητα να μιλήσει με πρόσωπα από την ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Στα πλαίσια της Media Day του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στην οποία βρισκόταν το Pickngreen.gr, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την Ελισάβετ Μπουντούρη. Η νεαρή αθλήτρια που ήρθε φέτος στην ομάδα αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για την νέα σεζόν, ενώ στάθηκε στην και αυτή από την μεριά της στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και πόσο θα βοηθηθεί η ομάδα για την επίτευξη των στόχων της. Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε η Ελισάβετ Μπουντούρη αποκλειστικά στο Pickngreen.gr.

Διαβάστε τις υπόλοιπες αποκλειστικές συνεντεύξεις που εξασφάλισε το Pickngreen.gr από την Media day του Παναθηναϊκού.

Τα συναισθήματα σου για Κλειστό Γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος»;

«Είναι ιστορικός χώρος, είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ για όλες τις αθλήτριες και ειδικά για τις μικρότερες σε ηλικία.»

Με δεδομένο την πρόσφατη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποιοι είναι οι στόχοι σας  τη φετινή σεζόν;

«Θέλουμε ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει αυτή την θέση και να παραμείνει στην πρώτη θέση. Όλες οι αθλήτριες θα κάνουμε ό,τι μας ζητηθεί η καθεμία στο ρόλο της και ελπίζουμε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας.»

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με πολύ βαθιά και βαριά παράδοση στο μπάσκετ. Μετά από δύο χρόνια απουσίας η επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες σας αγχώνει;

«Δεν θεωρώ ότι μας αγχώνει. Θεωρώ ότι μας δίνει περισσότερη ενέργεια. Είναι δέος να παίζεις σε ένα κόσμο γεμάτο γήπεδο και να ξέρεις ότι σε υποστηρίζουν. Είναι ωραίο συναίσθημα.»

Το δικό σου μήνυμα για την σεζόν;

«Αρχικά να είμαστε υγιείς. Εύχομαι να μην κλείσουμε πάλι με σκοπό να κάνουμε προπονήσεις. Να είμαστε σε ένα υγιή ρυθμό. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.»

Αφήστε μια απάντηση