Βίρτους Μπολόνια: Μιλουτίνοφ και Μίκι οι μεγάλοι στόχοι

Η Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε θριαμβευτικά στην Ευρωλίγκα μετά από αρκετά χρόνια και είναι έτοιμη να δαπανήσει μεγάλα ποσά για να υπογράψει καλούς παίκτες.

Η Βίρτους Μπολόνια έχει την δική της μοναδική ιστορία στην Ευρωλίγκα και παρότι βρέθηκε στις χαμηλές κατηγορίες της Ιταλίας για λίγα χρόνια είναι και πάλι εδώ, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη. Όπως έκανε, δηλαδή και στο παρελθόν, όταν αποτελούσε μία ισχυρή δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στην Ελλάδα ο Μάικ Μπατίστ – Διαβάστε τον λόγο!

Αφού κατόρθωσε να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν, κατακτώντας το Γιούροκαπ, είναι έτοιμη πια να ξεκινήσει να στήνει μία ομάδα, η οποία στόχο θα έχει την είσοδο της ομάδας στην 8άδα, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ομάδας.

Σπουδαία διάκριση για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ!

Στο πλαίσιο επίτευξης αυτού του στόχου έχει ήδη βγει πολύ δυναμικά στην αγορά και εξετάζει τις περιπτώσεις ορισμένων πολύ ποιοτικών παικτών που μέχρι πρότινος αγωνιζόντουσαν στις ρώσικες ομάδες, οι οποίες ωστόσο αποβλήθηκαν από την Ευρωλίγκα. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλεσσάντρο Μάγκι οι μεγάλοι στόχοι της ιταλικής ομάδας για την επόμενη σεζόν είναι οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τζόρνταν Μίκι, ενώ συμπληρώνει ότι σύμφωνα με την Corriere dello Sport Stadio στο κάδρο υπάρχουν και οι Γιαν Βέσελι και Τζον Μπράουν, με τον δεύτερο να έχει συμφωνήσει με την Μονακό για την επόμενη σεζόν.

Δείτε το χαρακτηριστικό του τιτίβισμα του Ιταλού δημοσιογράφου, Αλεσσάντρο Μάγκι για την Βίρτους Μπολόνια:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης