Βενσάν Κολέ: Συζητάει με την Βιλερμπάν

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία ο Βενσάν Κολέ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Βιλερμπάν για να αναλάβει την γαλλική ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο Βενσάν Κολέ αποτελεί έναν εκ των βασικών υποψηφίων προπονητών για να αναλάβει την Βιλερμπάν την επόμενη σεζόν σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία.

Για αυτόν τον ξένο άσο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός!

Η φετινή σεζόν δεν κύλησε για την Βιλερμπάν, όπως θα ήθελε ο Τόνι Πάρκερ, με τον αδερφό του, Τι Τζέι Πάρκερ στο τιμόνι της ομάδας. Παρόλο που η ομάδας της Λυών, ξεκίνησε δυνατά και αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη, στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν πολύ πεσμένη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από εκεί που έμοιαζε διεκδικήτρια για την 8άδα, να τερματίζει στις τελευταίες θέσεις της διοργανωσης.

Στον Γάλλο προπονητή χρεώνεται και η μη αξιοποίηση ταλαντούχων παικτών στον βαθμό που θα ήθελε, τόσο η διοίκηση, όσο και η ίδια η ομάδα. Ένας από τους παίκτες που αδικήθηκε είναι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σέντερ αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Εφόσον, αυτό συμβεί αναμένεται να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν, επείγει το θέμα του προπονητή όμως για τους Γάλλους. Οι συζητήσεις έχουν ξεπεράσει το πρώιμο στάδιο και μοιάζουν να βρίσκονται σε πολύ σημείο με την οριστική συμφωνία να μην απέχει πολύ.

Δείτε και το σχετικό τουιτ του Γάλλου δημοσιογράφου για τον Βενσάν Κολέ και την Βιλερμπάν:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης