Ραζνάτοβιτς: «Ο Αταμάν δημιουργεί φιλοδοξίες»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε τόσο στον Εργκίν Αταμάν όσο και στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο γνωστός ατζέντης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο basketnews έιχε πολλά κι εδνιαφέροντα να πει.

Κάποιες από τις δηλώσεις του:

«Πάρα πολλοί παίκτες υπογράφουν με νέες ομάδες τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Πρώτον, ο Αταμάν δεν έκανε τίποτα χωρίς την άδεια της ομάδας του. Δεν είναι τέτοιος τύπος. Δεύτερον, αυτή είναι η ομάδα του μιας και οι σχέσεις του με την Εφές είναι εξαιρετικές. Δεύτερον δεν έχει υπογραφεί τίποτα. Υπάρχει μία καταρχήν συμφωνία και αυτό είναι όλο. Οκ ποστάρεις κάτι στο ίνσταγκραμ, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Δε πιστεύω ότι πρέπει να ασχοληθούμε τόσο πολύ με αυτό.

Κοίτα, άμα φέρνεις τον Αταμάν, προφανώς και έχει φιλοδοξίες. Η ομάδα που έχει ο Παναθηναϊκός, είναι αδύναμη. Οπότε πρέπει να αλλάξει αρκετά. Προφανώς και θα είναι αρκετά δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι. Την ώρα που άλλοι θα χρειαστεί να κάνουν 2-3 κινήσεις, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να αλλάξει αρκετά περισσότερο», ήταν τα λόγια του Σέρβου ατζέντη ενώ στο ποια ομάδα θεωρεί πως θα είναι πιο ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι, και αν πιστεύει πως αυτή θα είναι ο Παναθηναϊκός, είπε:

«Αρχικά, δεν έχουν ελληνικό κορμό. Επίσης, οι ξένοι που έχουν δεν επαρκούν για το επίπεδο στο οποίο θέλουν να φτάσουν την επόμενη χρονιά. Δεν είναι «αρκετοί» για μία ομάδα που προπονεί ο Εργκίν Αταμάν. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μεταγραφική αγορά της Euroleague την επόμενη χρονιά».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση