Ολοταχώς για ουδέτερο το Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ!

Δυσκολίες με το... καλημέρα στην φετινή Euroleague, αφού όλα δείχνουν πως το ντέρμπι της πρεμιέρας, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ, θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο!

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Euroleague και οι συνθήκες που επικρατούν στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας δυσκολεύουν με το… καλημέρα το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Όπως όλα δείχνουν, το μεγάλο ματς της πρεμιέρας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1/10) θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα. 

Το ζήτημα αναλύεται ως εξής: Η ΤΣΣΚΑ γνωρίζει από τώρα πως δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη, λόγω των περιορισμών που υφίστανται στην Ρωσία. Η ομάδα της Μόσχας και η Μπαρτσελόνα θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διεξαχθεί το ματς στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», ωστόσο το πρωτόκολλο της Euroleague προβλέπει πως η έδρα μίας αναμέτρησης πρέπει να έχει καθοριστεί 15 μέρες πριν την ημερομηνια του προγραμματισμένου τζάμπολ. 

Το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα έχει περιθώριο πέντε ημέρων (μέχρι δηλαδή τις 15/9) για να ανακοινώσει την έδρα. Για την ώρα λοιπόν, μοιάζει απίθανο να δούμε το ματς στην Βαρκελώνη, λόγω των περιορισμών και των δυσκολιών στο ταξίδι των αποστολών και η καλύτερη αναμέτρηση της πρεμιέρας της Euroleague αναμένεται να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος.

Πηγή: sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση