Ο Ερτέλ έχει πολλά παράπονα από Γιασικεβίτσιους και Λάσο

Ο Τομά Ερτέλ θυμήθηκε τις καταστάσεις που συνάντησε με Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Πάμπλο Λάσο σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα.

Ο Τομά Ερτέλ θυμήθηκε τις καταστάσεις που συνάντησε με Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Πάμπλο Λάσο σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα.

Του Βαγγέλη Παπαδημητρίου/ info@eurohoops.net

Ο Τομά Ερτέλ παραχώρησε συνέντευξη στην ”AS” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις θητείες του σε Μπαρτσελόνα (2017-2021) και Ρεάλ (2021/22).

Ο 33χρονος θυμήθηκε την συνεργασία του με τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Πάμπλο Λάσο, χωρίς να έχει σχεδόν τίποτα καλό να πει.

Τόνισε πως ο Σάρας δεν τον ήθελε, ενώ και ο Λάσο δεν ήταν δίκαιος όταν ο Ερτέλ και ο Τόμπκινς είχαν βγει βράδυ στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος γκαρντ:

”Πέρασα τέσσερα χρόνια στη Βαρκελώνη, τα δύο πρώτα ήταν πολύ καλά, δεν είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά δεν έφταιγα εγώ. Την τρίτη σεζόν, τραυματίστηκα και μετά η ομάδα υπέγραψε τον Γιασικεβίτσιους. Δεν με ήθελε, από την αρχή κιόλας. Άρχιζε να φαντάζεται πράγματα, όπως ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα της ομάδας. Πριν έρθει, όλοι με αγαπούσαν, ο κόσμος, οι άνθρωποι της ομάδας.

Όλα πήγαιναν μια χαρά στην Ρεάλ, μέχρι που βγήκα σε ένα νυχτερινό μαγαζί στην Αθήνα. Μόλις έγινε αυτό, ο Λάσο άρχισε να επινοεί διάφορα. Βρήκε το θύμα, τον αποδιοπομπαίο τράγο. Έκανα ένα λάθος, δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα.

Στην αρχή, δεν υπήρχαν προβλήματα, όλα ήταν μια χαρά. Είχε σχεδιαστεί να μείνω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα. Αν δεν είχε γίνει αυτό, θα ήμουν ακόμα στην Ρεάλ.

Στη Μπαρτσελόνα δεν υπήρχε δικαιοσύνη, ο προπονητής δεν με ήθελε από την αρχή. Στην Ρεάλ έκανα λάθος, αλλά δεν με αντιμετώπισαν όπως έπρεπε. Δεν ήμουν ο μόνος που βγήκε να διασκεδάσει. Αλλά μόνο εγώ και ο Τόμπκινς τιμωρηθήκαμε”

Πηγή: eurohoops.net

Αφήστε μια απάντηση