Νέος χορηγικός συμπαίκτης για την Euroleague (pic)

H Euroleague ανακοίνωσε μία νέα χορηγική συμφωνία, με μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον κόσμο που ασχολούνται με το φαγητό.

Την συνεργασία με την Domino’s Pizza ανακοίνωσε η Euroleague, με την γνωστή αλυσίδα να έχει πλέον συνεχή παρουσία στα παιχνίδια της Euroleague και του EuroCup, καθώς και σε πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης, ενώ τα δύο μεγάλα brand θα συνδυάσουν τις δεκαετίες εμπειρίας τους προκειμένου να συνεχίσουν να ενθαρρύνουν και να ικανοποιούν τον κόσμο.

«Αυτό που συνδέει την Domino’s και την Euroleague είναι να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους, απολαμβάνοντας μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες εστιατορίων στον κόσμο. Ταυτόχρονα και οι δύο προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τις κοινότητές μας με τρόπους που αυξάνουν τα πνεύματα και φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Με έναν τόσο παγκοσμίου φήμης συνεργάτη όπως η Domino’s στο πλευρό μας, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μεγαλύτερο αντίκτυπο μαζί σε αυτές τις προσπάθειες» ανέφερε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Πηγή: Sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση