Μπασκόνια: Τέλος και επίσημα ο Ντάριους Τόμπσον!

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε επίσημα το τέλος συνεργασίας με τον Ντάριους Τόμπσον ο οποίος όπως φαίνεται οδεύει προς Τουρκία και Εφές.

Η Μπασκόνια όπως ανακοίνωσε, ο Αμερικανός άσος πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του και έμεινε ελεύθερος από τους Βάσκους.

Ο Τόμπσον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές, με τη μετακίνηση του Αμερικανού άσου στην πρωταθλήτρια Τουρκία να επισημοποιείται άμεσα. Έτσι θα είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλιε Μίσιτς στην Εφές, μετά τη μετακίνηση του «Βάσα» στο ΝΒΑ και τους Θάντερ, με τον Αμερικανό άσο να υπογράφει στην ομάδα του Ερντέμ Τσαν για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο 29χρονος πλέι μέικερ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος με την Μπασκόνια στην Ευρωλίγκα, μετρώντας 12,6 πόντους, 6,7 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ μέσο όρο.

Διαβάστε επίσης:

Στη Σύρο ο Λεσόρ!

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Αφήστε μια απάντηση