Ιτούδης: «Ευχαριστώ για τα χειροκροτήματα»

Ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για τα χειροκροτήματα πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν είχαν ρυθμό λόγω της «περιπέτειας» με τον κορωνοϊό και ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα της Εθνικής Ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό της ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ:

«Καλή χρονιά σε όλους. Ας ελπίσουμε πως ο κορωνοϊός θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε ξανά κανονικότητα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήμασταν πιο αποφασιστικοί. Είχαμε ένα αργό ξεκίνημα στο ματς για 4-5′. Όμως, μετά θέσαμε τον τόνο, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα. Θέσαμε τον τόνο για όλο το παιχνίδι από τη 2η περίοδο. Για να είμαι ειλικρινής, ο Παναθηναϊκός επηρεάστηλε από τα κρούσματα του κορωνοϊού. Δεν είχαν ρυθμό μέσα στο ματς. Όμως, έτσι είναι το παιχνίδι. Και εμείς είχαμε τα προβλήματά μας και πρέπει να ζούμε με τα εμπόδια και να μαθαίνουμε από αυτά. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή, αξίζαμε την νίκη. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τον κόσμο για τα θερμά χειροκροτήματα. Αναγνωρίζουν όσα κάναμε μαζί για 13 χρόνια».

Για την Εθνική Ομάδα: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Είναι σε επαφή και σε συζήτηση οι δύο άνδρες. Σε κάποιο διάστημα, εύλογο, όταν συζητήσουν θα υπάρξουν και εξελίξεις. Δεν υπάρχει κάτι να σας πω, κάτι που να υπάρχει σε εξελίξη ή να μην το γνωρίζετε».

Πηγή: Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση