Ερωτηματικό στην Μπαρτσελόνα με τα συμβόλαια που λήγουν και το μπάτζετ

Η Μπαρτσελόνα ίσως αναγκαστεί να μειώσει το μπάτζετ της και το μέλλον των Άντε Τόμιτς, Κέβιν Πάνγκος, Κάιλ Κούριτς και Μάλκολμ Ντιλέινι είναι αβέβαιο.

Η παγκόσμια κρίση λόγω της πανδημίας θα επηρεάσει όλα τα μεγάλα κλαμπ και η Μπαρτσελόνα δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι Καταλανοί έκαναν φέτος «all in» για την κατάκτηση της Euroleague και προχώρησαν σε μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις, ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου σε Ισπανία και Ευρώπη.

Το μπάτζετ ανέβηκε πάνω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ και πλέον οι «Μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν τέτοια ποσά. 

Έτσι, οι Ισπανοί θεωρούν σίγουρο το «ψαλίδι» στα συμβόλαια και τα τέσσερα που ολοκληρώνονται βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. 

Κάθε περίπτωση έχει διαφορετικά δεδομένα. Ο Άντε Τόμιτς πέρασε με επιτυχία το τεστ ως αρχηγός και η συνεισφορά του τα τελευταία χρόνια δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Παρόλα αυτά, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα του προτείνει νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές, κάτι που ίσως δεν γίνει δεκτό από την πλευρά του Κροάτη.

Η ίδια λογική θα χαρακτηρίσει και τις διαπραγματεύσεις με τον Κάιλ Κούριτς, ο οποίος έχει αρκετές… συμπάθειες σε προπονητικό επιτελείο και διοίκηση, ενώ ο Κέβιν Πάνγκος, που έχασε την σεζόν λόγω τραυματισμού, βρίσκεται ήδη κοντά στην έξοδο.

Τέλος, ο Μάλκολμ Ντιλέινι έχει ήδη πάνω του αρκετά βλέμματα από κλαμπ της Euroleague και κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στην περίπτωσή του.

Πηγή: Sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση