Μπερτομέου: “Δεν βλέπω κάτι καινούργιο στην Ευρωλίγκα”

Ο Τζόρντι Μπερτομέου παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τη νέα διοίκηση της Ευρωλίγκας υπό τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα και τον Μάρσαλ Γκλίκμαν.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τη νέα διοίκηση της Ευρωλίγκας υπό τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα και τον Μάρσαλ Γκλίκμαν.

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

O επικεφαλής της Ευρωλίγκας για 22 χρόνια, Τζόρντι Μπερτομέου, μίλησε στο σερβικό “Mozzart Sport”:

«Τους ξέρω και τους δύο (σ.σ. Μποντιρόγκα, Γκλίκμαν). Ο ένας ήταν εξαιρετικός παίκτης και ο άλλος ήταν σύμβουλός μου για αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω ποιο είναι το σχέδιό τους, αλλά από ό,τι μπορώ να καταλάβω, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο.“, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Γίνεται λόγος για αλλαγές στη διοργάνωση, οι οποίες ήταν επίσης στα σχέδια που είχα παρουσιάσει στις ομάδες. Μίλησα για το Παρίσι και το Λονδίνο πριν από μερικά χρόνια και τους έδωσα “wild cards” για το EuroCup πριν φύγω. Άρα δεν υπάρχει τίποτα νέο. Ακούω ότι θέλουν να ψηφιοποιήσουν την επιχείρηση, κάτι που επίσης δεν είναι καινούργιο. Ξέρω ποιο είναι το σχέδιο. Δεν μίλησα μαζί τους, δεν επικοινώνησαν μαζί μου και δεν βλέπω κάτι στα ΜΜΕ που να μην ήταν στα σχέδιά μου πριν αποχωρήσω».

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ρωτήθηκε και για τον Ερυθρό Αστέρα και την τιμωρία που του επιβλήθηκε ως προς τη μη χρησιμοποίηση νέων παικτών (όπως τον Καμπάτσο) ως τις 28 Φεβρουαρίου:

«Ο καθένας έχει το δικό του στυλ διαχείρισης. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την Ευρωλίγκα για 22 χρόνια. Να λαμβάνω υπόψιν τις ευαισθησίες και τα συναισθήματα όλων. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάρσαλ (Γκλίκμαν) προσπαθεί επίσης να κάνει το καλύτερο. Δεν ξέρω γιατί πήρε την απόφαση που πήρε γιατί δεν παρακολουθώ τακτικά τα γεγονότα στην Ευρωλίγκα. Δεν έχω δει πώς διαχειρίζεται τη διοργάνωση, αλλά είναι ακόμα νωρίς».

Πηγή: eurohoops.net

Αφήστε μια απάντηση