Αταμάν: «Δικό μου λάθος που απυτύχαμε»

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις συναισθηματικά φορτισμένες τονίζοντας ότι η πορεία του στην Αναντολού Εφές έφτασε στο τέλος.

Όσα είπε στη μεικτή ζώνη μετά το ματς ο Εργκίν Αταμάν:

«Είμαι πολύ λυπημένος. Θέλω να απολογηθώ στους φίλους της Εφές και στην ομάδα. Είμαστε σπουδαία ομάδα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά από τέσσερα χρόνια φέτος αποτύχαμε και ήταν δικό μου λάθος, δική μου ευθύνη και συγνώμη από όλους».

Στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν πρόσθεσε:

«Ήταν δύσκολο για εμάς να παίξουμε χωρίς στόχο. Μετά από δύο σερί Ευρωλίγκες για πρώτη φορά βρεθήκαμε στο παρκέ χωρίς κίνητρο, αλλά και πάλι παίξαμε καλά και δείξαμε την ποιότητα μας παρά τους τραυματισμούς. Προφανώς και δεν είμαι χαρούμενος για τη νίκη, γιατί τελείωσε η σεζόν για εμάς στην Ευρωλίγκα. Μετά που γράψαμε ιστορία για 4 χρόνια στην Ευρωλίγκα αποτύχαμε φέτος και εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτό.

Θα αποφασίσουμε μαζί με τον Πρόεδρο αν θα συνεχίσουμε μαζί στην Εφές στο τέλος της σεζόν. Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν πάρθηκε ακόμα κάποια απόφαση. Έτσι είναι το μπάσκετ γράψαμε ιστορία για τέσσερα χρόνια, αλλά φέτος αποτύχαμε. Στο τέλος ίσως τη σεζόν ίσως μία αλλαγή να είναι απαραίτητη για όλους. Στην Εφές δεν δουλεύω μόνο σαν προπονητής, αφού είναι οικογένεια μου. Ακόμα και αν φύγω θα είναι η οικογένεια μου. Έφυγα στο παρελθόν και γύρισα μετά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμα, αλλά φαίνεται πως το ταξίδι φτάνει στο τέλος του».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση