Αναντολού Εφές: Ο Ερντέμ Τζαν το φαβορί για τον πάγκο

Σύμφωνα με τα Τουρκικά μέσα, ο Ερντέμ Τζαν φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Εργκίν Αταμάν που θα είναι ο νεός προπονητής του Παναθηναϊκού.

Σε τουρκικά χέρια θα μείνει, όπως φαίνεται, η τεχνική ηγεσία της Αναντολού Εφές. Τουλάχιστον έτσι αναφέρεται στον Τύπο της Τουρκίας την Πέμπτη 18 Μαΐου, δεδομένου πως ο Ερντέμ Τζαν καταγράφεται ως ο επικρατέστερος διάδοχος του 57χρονου τεχνικού.

Πρόκειται για τον Coach of the Year του EuroCup, για τον άνθρωπο που έχει οδηγήσει την Τουρκ Τέλεκομ στην κορυφή της Basketbol Super Lig τη δεδομένη χρονική στιγμή -δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της regular season. Ο 43χρονος προπονητής θεωρείται άλλωστε ως ο πλέον ανερχόμενος της χώρας, δεδομένου πως έχει πλούσιο βιογραφικό.

Κι αυτό γιατί κουβαλάει εννιά χρόνια στη Φενέρμπαχτσε ως βοηθός (2012-’21) κι ακόμη ένα χρόνο ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των Γιούτα Τζαζ (2021/22), πριν αναλάβει τα ηνία της Τουρκ Τέλεκομ.

Η “Fanatic” πηγαίνει μάλιστα το θέμα ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας λόγο για διετές συμβόλαιο στο τραπέζι, από την πλευρά της Αναντολού Εφές.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση