Καμπάτσο: «Κλείδωσε η επιστροφή του στη Ρεάλ»

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo η επιστροφή του Αργεντινού γκαρντ στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι οριστική, ενώ υπάρχει απόσταση με τον Ταβάρες.

Η καταλανική εφημερίδα αναφέρθηκε στην «επόμενη μέρα» των πρωταθλητών Ευρώπης και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Φακούντο Καμπάτσο θα επιστρέψει στην Μαδρίτη. Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσιεύμα αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή έχει… εξασφαλίσει την επιστροφή του «Φάκου» δίνοντάς του 3 εκατομμύρια ευρώ (μικτά) τον χρόνο. Επιπλέον, γίνεται λόγος για απόρριψη άλλων προτάσεων από τον Αργεντινό γκαρντ, που έφταναν τα 4 εκατ. ευρώ (καθαρά) ετησίως.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον στα όσα τονίζονται στο σχετικό δημοσίευμα παρουσιάζουν και οι εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του Έντι Ταβάρες, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2024.

Σύμφωνα με την “Mundo Deportivo”, οι Μαδριλένοι προσπαθούν εδώ και μήνες να «δέσουν» στο “WiZink Center” τον κορυφαίο αμυντικό της Euroleague, ο οποίος λαμβάνει «καθαρά» 1,85 εκατ. ευρώ ετησίως. Ωστόσο, ο Ταβάρες θέλει αύξηση στα χρήματά του, κάτι που δεν… προβλέπεται -προς το παρόν τουλάχιστον- από την οικονομική πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο κορυφαίος σέντερ της Euroleague θα ήθελε να συνεχίσει στην Μαδρίτη, αλλά με βελτιωμένους οικονομικούς όρους και έτσι τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να υπάρχει απόσταση, η οποία καθυστερεί την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση