Μάικλ Ρολ στο «PnG»: «Κρατάμε τις νίκες, είχα επαφές με τον Παναθηναϊκό»

Ύστερα από την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού, του δευτέρου ετήσιου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο γκαρντ - φόργουορντ των νικητών, Μάικλ Ρολ, εξέφρασε την ικανοποίησή του στο Pickngreen.gr και τον Γιάννη Νικηφοράκη για την απόδοση της ιταλικής ομάδας, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό των δύο αναμετρήσεων που έδωσε στην Αθήνα, ενώ επιβεβαίωσε την ύπαρξη επαφών με τον Παναθηναϊκό, το εφετινό καλοκαίρι.

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με ισχυρούς αντιπάλους, όπως η Φενέρμπαχτσε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, από τις οποίες «βγήκαν» κάποια σημαντικά συμπεράσματα για την Αρμάνι Μιλάνο. Ποια θετικά στοιχεία κρατάτε από τις δύο αναμετρήσεις και ποια είναι εκείνα που χρειάζεται ακόμη να βελτιώσετε ως σύνολο;

«Προφανώς, κρατάμε τις νίκες. Είναι η πρώτη φορά που συνυπάρχουμε όλοι μαζί, καθώς αρκετοί παίκτες επέστρεψαν πριν από λίγο καιρό, από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, προσπαθούμε να παίξουμε μαζί και να μάθουμε ο ένας τον άλλον, ώστε το επόμενο διάστημα, να φτάσουμε στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας και απόδοσης». 

Το καλοκαίρι που διανύσαμε, υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα του Τύπου, τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού, τα οποία σε συνέδεαν με τον Παναθηναϊκό. Υπήρξαν επαφές μεταξύ σας, για να μετακομίσεις στην Ελλάδα, για λογαριασμό του «τριφυλλιού»;

«Ναι, υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, αν και το καλοκαίρι είχα αρκετές, τέτοιου είδους. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς γράφτηκε στον Τύπο, αλλά είναι αληθές πως είχα επαφές με τον Παναθηναϊκό, οι οποίες εν τέλει δεν τελεσφόρησαν και η κάθε πλευρά πήρε διαφορετικούς δρόμους. Εκτίμησα ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της ομάδας και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση