Μποχωρίδης στο «PnG»: «Πολύ χαρούμενος που γύρισα, να δικαιώσω τον κόουτς»

To Pickngreen.gr βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού σήμερα και ο Σπύρος Χρυσικόπουλος συνομίλησε με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, μιλώντας στο Pickngreen.gr και τον Σπύρο Χρυσικόπουλο αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τις χρονιές που πέρασε στον Άρη και κατά πόσο αυτές τον βοήθησαν, αλλά και τους ατομικούς στόχους που έχει θέσει.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Pickngreen.gr ο Έλληνας γκαρντ:

Για την επιστροφή του στην ομάδα και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν φέτος: «Τα συναισθήματα είναι σίγουρα πολύ όμορφα, ήταν κάτι που το ήθελα, μετά την αποχώρηση μου πριν από τρία χρόνια σχεδόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα και πιστεύω ότι έχουμε μία ωραία ομάδα όπως χτίστηκε, έναν καλό προπονητή, ώστε να πετύχουμε ωραία πράγματα και χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας αυτής».

Για τις χρονιές στον Άρη και κατά πόσο τον βοήθησαν: «Στον Άρη πέρασα πολλές καταστάσεις. Το πιο σημαντικό που έλαβα ήταν η ελευθερία στο γήπεδο, ώστε να δείξω τι μπορώ να κάνω, αλλά πιστεύω ότι κέρδισα ακόμα περισσότερα μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις. Ήταν μια σημαντική εμπειρία για μένα και ένα μάθημα. Το να παίζεις κάτω από τέτοια πίεση και απαιτήσεις, το να ζεις τέτοιες δυσκολίες σίγουρα σε βοηθάει να γίνει πιο σκληρός και πιστεύω ότι τα έχω κρατήσει όλα αυτά και αυτό με βοήθησε να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα».

Διαφορές μεταξύ του Παναθηναϊκού της πρώτης του θητείας και της σημερινής κατάστασης που επικρατεί στον σύλλογο: «Οι συνθήκες είναι σίγουρα διαφορετικές. Τότε ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για μένα η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Τώρα είναι όλα αρκετά διαφορετικά για μένα, κατέβηκα με διαφορετική ψυχολογία. Όπως είπα και πριν ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και νιώθω πιο έτοιμος σε σχέση με τότε και πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Για τους ατομικούς στόχους του ενόψει της νέας σεζόν: «Δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί, αλλά από την αρχή από την πρώτη συζήτηση που είχα με τον κόουτς Βόβορα είχα πει ότι ήθελα να βοηθήσω την ομάδα σε οτιδήποτε μου ζητηθεί. Ο Γιώργος Βόβορας είναι ένας προπονητής που έχω συνεργαστεί και παλαιότερα, έχω απεριόριστο σεβασμό απέναντι του και θέλω να τον δικαιώσω για την επιλογή του να με έχει στην ομάδα».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση