Σκουρτόπουλος: «Είμαστε ευχαριστημένοι, να δίνουν τα πάντα όσοι έρχονται εδώ»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκτη νίκη της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου του 2019 και έστειλε το δικό του... μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκτη νίκη της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου του 2019 και έστειλε το δικό του… μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

«Eίμαστε ευχαριστημένοι. Ήταν ένα δύσκολο κομμάτι, μία καινούρια περιπέτεια για την Εθνική μας ομάδα. Δεν ξέραμε τους αγώνες, τα παιδιά που ήταν διαθέσιμα. Η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή, είμαστε ευχαριστημένοι γι΄αυτό. Το σκορ ήταν πλασματικό, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η Εσθονία ήταν καλή, έκαναν μία ανανέωση, ήταν δύσκολα για εμάς. Τελικά όλα πήγαν καλά», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο έμπειρος τεχνικός, προτού αναφερθεί στη δεύτερη φάση των προκριματικών:

«Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. Η συνεργασία είναι ξεκάθαρη, οι λογαριασμοί και οι όροι το ίδιο. Όλοι πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους όταν έρχονται εδώ. Αυτό είναι το δεδομένο. Είμαστε σε επαφή με όλους, έχω μιλήσει με όλα τα παιδιά που δεν ήταν εδώ. Είμαστε σε θετικό δρόμο, πιστεύω πως τον Σεπτέμβριο θα έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση