Παπαγιάννης: «Περιμένουμε τον κόσμο μας…»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεκαθάρισε πως οι διεθνείς περιμένουν τη... δυναμική παρουσία του κοινού της Κρήτης στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Σερβία (13/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεκαθάρισε πως οι διεθνείς περιμένουν τη… δυναμική παρουσία του κοινού της Κρήτης στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Σερβία (13/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sportday» ο 21χρονος σέντερ σχολίασε για την μέχρι τώρα πορεία της Ελλάδας στα «παράθυρα»: «Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι από την αρχή με την ομάδα. Βέβαια, παρακολουθούσα από τις ΗΠΑ τα ματς και πραγματικά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, διότι είχαν και τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και έδωσαν τα πάντα για την Εθνική» και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Σερβία και μετά με τη Γεωργία. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε και τον κόσμο».

Αναφορικά με το 6-0 της «γαλανόλευκης» στην Α’ Φάση, ο «PapaG» είπε: «Σίγουρα, τα παιδιά έκαναν πιο εύκολο το έργο μας, καθώς με μια νίκη λογικά θα πάρουμε την πρόκριση, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν είναι άνετα. Θα αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες. Το μυαλό μας είναι στο πρώτο ματς κόντρα στη Σερβία. Αυτό σκεφτόμαστε τώρα. Να νικήσουμε, ώστε να έχουμε ένα λιγότερο άγχος στο παιχνίδι με τη Γεωργία».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση