Αντετοκούνμπο: «Παίζουμε και γι’ αυτούς που λείπουν»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σχολίασε τη νίκη της Ελλάδας στην Εσθονία και αναφέρθηκε στη... δίψα της ομάδας για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σχολίασε τη νίκη της Ελλάδας στην Εσθονία και αναφέρθηκε στη… δίψα της ομάδας για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Mιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε αρχικά: «Να μιλήσουμε για την ομάδα. Έχουμε τρομερή χημεία με τα παιδιά. Σήμερα το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καλά, αλλά στο δεύτερο δείξαμε χαρακτήρα».

Για το αν μπορεί να χαθεί η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, τόνισε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να μπορέσουμε να κερδίσουμε τη θέση για την Εθνική στο Παγκόσμιο. Όλα τα παιδιά παίζουμε και γι’ αυτούς που λείπουν. Αυτό που μετρά είναι η θέση στο Παγκόσμιο».

Σχετικά με το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί το επόμενο «παράθυρο», απάντησε: «Ξέρω ότι ο Γιάννης αυτό θέλει: να βοηθήσει την ομάδα να πάρει κάποιες νίκες, ώστε να φτάσουμε στο Παγκόσμιο. Το θέλουμε πολύ. Δεν είναι μόνο ο Γιάννης, αλλά όλα τα παιδιά».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση