Χάουαρντ: Αρέσει στον Παναθηναϊκό

Ο Ουίλιαμ Χάουαρντ της ΒΙλερμπάν είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Αργύρη Πεδουλάκη και βρίσκεται στην λίστα του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης συνεχίζει να σκανάρει την αγορά στην Ευρώπη για να εντοπίσει καλές περιπτώσεις παικτών που ταιριάζουν στον Παναθηναϊκό. Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει και αρέσει στους «πράσινους» είναι ο Ουίλιαμ Χάουαρντ της Βιλερμπάν.

To Pickngreen.gr παρουσιάζει το παρασκήνιο γύρω από τις επαφές του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Παναθηναϊκό!

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Αργύρης Πεδουλάκης την θέση του τεχνικού διευθυντή ψάχνει για παίκτες που θεωρεί ότι διαθέτουν συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και θα βοηθήσουν την ομάδα. Χαρακτηριστικά όπως η αθλητικότητα, εμπειρία από την Ευρωλίγκα, προοπτική εξέλιξης είναι κάποια από αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει κυκλώσει το όνομα του Ουίλιαμ Χάουαρντ.

Αυτός είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό!

Ο Γάλλος φοργουορντ, ύψους 2.03, που αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 διαθέτει ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά και προέρχεται από μία σχετικά καλή χρονιά. Ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του πέρα από την αθλητικότητα του και το μέγεθος του είναι και το καλό σουτ που διαθέτει, καθώς φέτος σούταρε με 43% στην Ευρωλίγκα.

Αξίζει να τονιστεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επαφές και διαπραγματεύσεις με τον παίκτη. Εξάλλου, ο ίδιος ολοκλήρωσε μόλις προχθές τις υποχρεώσεις του με την Βιλερμπάν. Ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη προπονητή, ο οποίος θα δει και θα αξιολογήσεις τις εισηγήσεις του Αργύρη Πεδουλάκη.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp