Βουγιούκας: «Χρειαζόταν η ελληνοποίηση της ομάδας»

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν την ενίσχυση με Έλληνες παίκτες εξέφρασε ο Ίαν Βουγιούκας στην media day της ομάδας.

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν την ενίσχυση με Έλληνες παίκτες εξέφρασε ο Ίαν Βουγιούκας στην media day της ομάδας.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο έμπειρος αναφέρθηκε στην… ελληνοποίηση της ομάδας: «Είναι πιο πολλοί οι Έλληνες φέτος, αυτό είναι γεγονός και πολύ σημαντικό. Είναι μια κίνηση που έκανε η διοίκηση για να ικανοποιήσει και τους οπαδούς, αλλά και τα μέλη της ομάδας. Νομίζω έπρεπε να γίνει».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Είναι πολυ σημαντικό που έμεινε ο ίδιος προπονητής. Έτσι ένας προπονητής μπορεί να περάσει την φιλοσοφία του και να δείξει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Προσωπικά μου εξήγησε ξεκάθαρα τι περιμένει από μένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό στην θέση «5», απάντησε: «Είναι δύσκολο φέτος να βρεις χρόνο, αυτό είναι γεγονός, αλλά από την άλλη αυτό δείχνει και την ποιότητα της ομάδας και τις πολλές τις επιλογές. Η σεζόν είναι μεγάλη, όλο το υλικό είναι απαραίτητο προκειμένου να προχωρήσουμε».

Σχετικά με το τι έλειψε πέρσι από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Αν πρέπει να εστιάσω σε κάτι, θα έμενα σε αυτό που διορθώθηκε φέτος. Δηλαδή το ότι ήρθαν περισσότεροι Έλληνες στην ομάδα, που μπορούν να μπουν πιο εύκολα στην λογική στη νοοτροπία της».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση