Η Βίρτους δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο ύψους 2,8 εκατ. ευρώ μικτά και ο Σενγκέλια δεν έχει διάθεση να παραμείνει σε μια ομάδα που χάνει τα βασικά της στελέχη και επί της ουσίας δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Euroleague.
Ο Τόκο Σενγκέλια έχει πάρει πάνω του το θέμα της λύσης του συμβολαίου με τη Βίρτους Μπολόνια και η ανακοίνωση των Ιταλών δεν ήταν κάτι που προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν από τη στιγμή που εξ αρχής ο στόχος ήταν να αποσπάσουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.
Τις τελευταίες ώρες και μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό ο Σενγκέλια έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα και έχει ξεκαθαρίσει ότι θα το λύσει ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσει από την τσέπη του. Στον Παναθηναϊκό έχουν εκπλαγεί με τη θέληση του Σενγκέλια να τελειώσει το ζήτημα και όπως φαίνεται πρόκειται για ένα παιχνίδι τακτικής και πίεσης της Βίρτους προς τον παίκτη προκειμένου να καρπωθούν όσο περισσότερα χρήματα μπορούν με την αποδέσμευση του, βλέποντας κι αυτοί με τη σειρά τους την… κάψα του να μετακινηθεί στην Αθήνα.
Σχετικά άρθρα:
This Post Has 2 Comments
Pingback: Βιλντόζα: Στο ΟΑΚΑ για την πρώτη του προπόνηση!
Pingback: Βιλντόζα: Φόρεσε τα πράσινα και έπιασε δουλειά – Pickngreen.gr