Τσαρτσαρής: «Πολύ δύσκολα βρίσκεις άνθρωπο σαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αναφέρθηκε στην απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, θυμήθηκε στιγμές που μοιράστηκε με τον θρυλικό παράγοντα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχασε ένα μοναδικό άνθρωπο.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αναφέρθηκε στην απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, θυμήθηκε στιγμές που μοιράστηκε με τον θρυλικό παράγοντα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχασε ένα μοναδικό άνθρωπο.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε στον «Επικοινωνία 94FM» για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και θυμήθηκε στιγμές που έζησε με τον θρυλικό πρόεδρο των «πράσινων», ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως δύσκολα θα βρεθεί ένας αθλητικός παράγοντας σαν τον ιστορικό ηγέτη του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Τσαρτσαρής: «Έφυγε ένας άνθρωπος πολύ οικείος. Τον έζησα 11 χρόνια σαν παίκτης και φυσικά όλα τα υπόλοιπα σαν φίλαθλος. Έρχονται πολύ ωραίες στιγμές στο μυαλό μου. Ένας άνθρωπος ταπεινός, που θα μπορούσε να ήταν ένας άνθρωπος του διεθνούς jet set, όμως ζούσε πολύ απλά. Ήταν το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του. Καλοσυνάτος, πολύ καλός οικογενειάρχης και στις δύσκολες στιγμές της ομάδας ήταν πάντα δίπλα της, χωρίς θριαμβολογίες και ακρότητες. Προφανώς ο Παναθηναϊκός χρωστάει πολλά σ’ αυτόν τον άνθρωπο. Ήρθε από το πουθενά και έβαλε τα χρήματα του και όπως είχε δηλώσει μαζί με τον αδελφό του, δεν τζογάριζαν, δεν τα έτρωγαν στα μπουζούκια, τα έτρωγαν στον Παναθηναϊκό που αγαπούσαν.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός ήταν μία ταυτόσημη έννοια. Τον θυμάμαι να κάθεται πάντα στη γνωστή του θέση, αυτό θα λείψει, η φιγούρα του. Ήταν η πατρική φιγούρα για εμάς. Πάντα γλυκομίλητος. Θυμάμαι βεβαίως την πρώτη μου υπογραφή στον Παναθηναϊκό, έχω τη φωτογραφία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ. Ήταν ένα όνειρο μου, δεν το πίστευα. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, απλά πράγματα. Ερχόταν πριν από τους αγώνες, στην προπόνηση. Ρωτούσε τον προπονητή για την κατάσταση της ομάδας και πάντα έλεγε πως αν χρειαζόμασταν κάτι να επικοινωνήσουμε μαζί του. Και μετά από βαριές ήττες ήταν εκεί, μαζί μας. Μας έλεγε παιχνίδι είναι, αθλητισμός είναι. Πολύ δύσκολα μπορείς να βρεις έναν αθλητικό παράγοντα σαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος. Ήταν επιχειρηματίας, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν του απέφερε ποτέ κέρδη».
Πηγή: Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση