Το πλάνο του Βόβορα για το νέο Παναθηναϊκό

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Μετά τη μεταγραφή του Μάρκους Φόστερ, ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του, σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμούν να αποκτηθούν στην ομάδα ακόμα 3 γκαρντ και μαζί με τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Μποχωρίδη να συμπληρωθεί η πεντάδα των γκαρντ.

Τα ονόματα των γκαρντ είναι λίγο ως πολύ γνωστά. Λορένζο Μπράουν για τον άσσο και Νεμάνια Νέντοβιτς για τη θέση δύο. Με τον πρώτο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και οι επαφές βρίσκονται σε καλό σημείο, ενώ με τον δεύτερο υπάρχει συμφωνία και αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του τριφυλιού.Σε περίπτωση που αποκτηθούν οι Μπράουν και Νέντοβιτς θα αποτελέσουν το βασικό δίδυμο του Παναθηνϊκού στα γκαρντ και από πίσω θα έρχονται ο Φόστερ, ο Μποχωρίδης και ακόμα ένας ξένος γκαρντ.

Για τις υπόλοιπες θέσεις εξακολουθεί να υπάρχει στο προσκήνιο ο Ουίτινγκτον για τη θέση 4 (μπορεί να κατέβει και στο 3), ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης πρέπει να θεωρείται πράσινος. Επίσης είναι σίγουρο πως θα αποκτηθεί και ένα πεντάρι που μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη θα αναλάβουν τη θέση 5, με τον Μπεν Μπέντιλ να βοηθάει και στις δύο θέσεις της φροντ λάιν.

Ουσιαστικά το πλάνο του Βόβορα για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν περιλαμβάνει τέσσερα ξένα γκαρντ, ένα ξένο στη θέση 4 και έναν ακόμα ξένο στη θέση του σέντερ. Εννοείται πως στο πλάνο υπάρχουν και οι Έλληνες Μήτογλου,Παπαπέτρου,Παπαγιάννης που θα έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα και οι Μποχωρίδης, Κασελάκης που θα έχουν πιο συμπληρωματικό ρόλο.

Αυτό είναι το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο, έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος ενόψει της νέας σεζόν στην πάντα απαιτητική Ευρωλίγκα.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση