Το «αντίο» της Nova στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Η συνδρομητική τηλεόραση της Νοva τιμά την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου που έφυγε από την ζωή το πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου.

Η συνδρομητική τηλεόραση της Νοva τιμά την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου που έφυγε από την ζωή το πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου.

Η συνδρομητική τηλεόραση θα μεταδώσει τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο πλαίσιο της εκπομπής «Τάδε Έφη» τον Φεβρουάριο του 1999.

Η ανακοίνωση της Νova αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, η Nova τιμά τη μνήμη του με την προβολή της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στο πλαίσιο της εκπομπής “ΤΑΔΕ ΕΦΗ” και στον Λάμπη Ταγματάρχη τον Φεβρουάριο του 1999. Η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε Δευτερα 11 Ιουνίου στις 22:45 από το Novalifε καθώς και αύριο Τρίτη 12 Ιουνίου στις 21:00 από το Novasports1HD.

Ειλικρινής και αυθόρμητος ο Παύλος Γιαννακόπουλος εξηγούσε πριν από 19 χρόνια ότι «O κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει για να κάνεις κάθε θυσία, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περιορισμός. Το χαμόγελο ή το χειροκρότημα του κόσμου δεν μετριέται με χρήματα».

Οι «πράσινοι» ήταν πάντα μέσα στην καρδιά του και δεν το είχε κρύψει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «O Παναθηναϊκός είναι η ζωή μου και θα είμαι ευτυχισμένος να βλέπω τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει καθημερινά ένα σκαλί παραπάνω».

Το όνειρο του με τον Τζόρνταν, ο Νίκος Γκάλης, το λάθος του με τον Ουίλκινς, αλλά και οι συμβουλές του τότε για το κτίσιμο όλων των ομάδων με ελληνόπουλα κυριάρχησαν σε μία συνέντευξη που ολοκληρώθηκε με το σεβασμό προς τους αντιπάλους του και την παραδοχή πως πιο εύκολα μπορούσε να πάει στα γήπεδα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, παρά σε αυτό του Παναθηναϊκού.
Πηγή : Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση