Τι κρίνει την υπόθεση του Λαπροβίτολα

Παναθηναϊκός και Νίκολα Λαπροβίτολα είναι σε διαρκείς συζητήσεις τις τελευταίες μέρες. Διαβάστε τι θα κρίνει την έκβαση αυτής της υπόθεσης.

Την Κυριακή (12/6) ενημερωθήκατε πρώτοι από το Pickngreen.gr για τις προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Νίκολα Λαπροβίτολα.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται και η οριστική συμφωνία, με τα τωρινά δεδομένα, δεν θα αργήσει να επέλθει. Βέβαια, για να ενεργοποιηθεί αυτή η συμφωνία θα πρέπει να συμβεί ένα πράγματ ακόμα.

Η στάση της Ρεάλ Μαδρίτης για την υπόθεση Λαπροβίτολα

Ο Νίκολα Λαπροβίτολα το προηγούμενο καλοκαίρι υπέγραψε κλειστό διετές συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης (Τα συμβόλαια όλων των παικτών της Ευρωλίγκα θα τα βρείτε εδώ). Ως εκ τούτου δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, στο οποίο μάλιστα δεν υπάρχει buy-out! Κάτι που περιπλέκει τα πράγματα αρκετά.

Από εκεί και πέρα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει διαμηνύσει στην πλευρά του παίκτη, τόσο μέσω της διοίκησης της, όσο και μέσω του ίδιου του Πάμπλο Λάσο ότι δεν υπολογίζεται και θα πρέπει να βρει ομάδα για την ερχόμενη σεζόν. Βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν η Ρεάλ Μαδρίτης ζητήσει κάποιο buy-out ή απλά θα αρκεστεί στο να πάρει ο παίκτης την ελευθέρας του.

Η στάση του Παναθηναϊκού

Σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης απαιτήσει κάποιο buy-out ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει να προχωρήσει την περίπτωση του Νίκολα Λαπροβίτολα.

Η πλευρά των «πρασίνων» έχει ειδοποιήσει την πλευρά του Αργεντινού, ότι εφόσον διασφαλίσει την ελευθερία του από την ισπανική ομάδα, τότε θα προχωρήσουν μαζί του, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν το deal.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Νίκολα Λαπροβίτολα θα κρίνουν το «deal» με τον Παναθηναϊκό.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση