Τα συμβόλαια των παικτών του Παναθηναϊκού

Η σεζόν οδηγείται μάλλον... μοιραία σε άδοξο τέλος, μιας και η πανδημία του κορονοϊού δεν επιτρέπει την διεξαγωγή αγώνων και όπως είναι λογικό ο κόσμος και ο Παναθηναϊκός κοιτάνε «κλεφτά» ήδη την επόμενη μέρα της ομάδας.

Το Pickngreen.gr αποφάσισε να σας παρουσιάσει τα συμβόλαια όλων των παικτών του Παναθηναϊκού. Διαβάστε παρακάτω ποια συμβόλαια λήγουν, ποιοι είναι σίγουροι και για την επόμενη σεζόν και ποια έχουν οψιόν ανανέωσης.

Νικ Καλάθης: Το καλοκαίρι του 2018 ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης.

Ιωάννης Παπαπέτρου: Το καλοκαίρι του 2018 ήρθε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο τριετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης.

Ντίνος Μήτογλου: Το 2017 ο Ντίνος Μήτογλου υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης.

Γιώργος Παπαγιάννης: Το 2018 ο Γιώργος Παπαγιάννης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης.

Νίκος Παππάς: Το 2018 ο Νίκος Παππάς υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Η περίπτωση του είναι ιδιαίτερη και θα επανεξεταστεί από τον νέο προπονητή της ομάδας. Η παραμονή του την δεδομένη χρονική στιγμή είναι στο 50-50 θα λέγαμε και ήδη έχουν ακουστεί οι πρώτες φήμες που συνδέουν το όνομα του με άλλη ομάδα.

Ίαν Βουγιούκας: Το 2019 ο Ίαν Βουγιούκας υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Ουσιαστικά φέτος το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του και η ομάδα θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο του, ώστε να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Ο επόμενος προπονητής θα έχει την δυνατότητα να αποφασίσει αν επιθυμεί την παραμονή του Έλληνα σέντερ.

Τζίμερ Φριντέτ: Το καλοκαίρι του 2019 ο Αμερικανός «μπόμπερ» υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Μπορεί να έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Θα εξαρτηθεί από τον νέο προπονητή.

Ντεσόν Τόμας: Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Μπορεί να έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Θα εξαρτηθεί από τον νέο προπονητή.

Ταϊρίς Ράις: Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα σταματήσει το μπάσκετ μετά από αυτή την σεζόν.

Ουέσλι Τζόνσον: Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα. Δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Τζέικομπ Ουάιλι: Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα. Δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Μπεν Μπέντιλ: Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Η παραμονή του είναι πιο πιθανή, από την αποχώρηση του. Έχει χαμηλό κασέ, ενώ και στην διάρκεια της σεζόν έδειξε σημάδια εξέλιξης και βελτίωσης.

Άντι Ράουτινς: Ήρθε μεσούσης της περιόδου και υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θα παραμείνει και την νέα σεζόν.

Γιάννης Αθηναϊου: Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Κώστας Παπαδάκης: Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Εδώ μπορείτε να δείτε και τα συμβόλαια των παικτών των υπολοίπων παικτών της διοργάνωσης.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter