Τα δεδομένα της υπόθεσης Σίγκλετον!

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει για τα καλά μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό μετά και την χτεσινή συνάντηση του Τσάβι Πασκουάλ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο...

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει για τα καλά μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό μετά και την χτεσινή συνάντηση του Τσάβι Πασκουάλ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και είναι δεδομένο ότι υπάρχει η επιθυμία από το Καταλανό προπονητή να διατηρηθεί μεγάλο μέρος του κορμού της ομάδας. Όπως είναι λογικό ο προπονητής Παναθηναϊκού επιθυμεί και την παραμονή του Κρις Σίγκλετον.

Η υπόθεση κάθε άλλο παρά εύκολη φαντάζει για τον Παναθηναϊκό. Η διαφαινόμενη απόκτηση Λάσμε, πάντως δείχνει την προσπάθεια της ΚΑΕ να εξοικονομηθούν λεφτά για άλλες περιπτώσεις και εδώ υπάρχει και η σύνδεση με τον Κρις Σίγκλετον ιδιαίτερα.

Ο παίκτης πραγματοποιήσε μία μεστή χρονιά, διακρίνεται κυρίως για το εξαιρετικό του τρίποντο και είναι περιζήτητος στην Ευρώπη. Ομάδες όπως Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Χίμκι καλοβλέπουν την περίπτωση του. Ήδη μετά το πέρας των τελικών υπήρχαν ξένα δημοσιεύματα που ανέφεραν την ύπαρξη πρότασης 2,2 εκατομμυρίων ετησίως από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η πρόθεση του παίκτη βέβαια είναι να περιμένει και να ψαχτεί για το ΝΒΑ, αλλά παράλληλα ζυγίζει ήδη τις επιλογές του στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει ζυγίσει την υπόθεση του και αναμένεται να κάνει την δική του προσπάθεια, ώστε να κρατήσει τον παίκτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Pickngreen.gr η διοίκηση έχει αποφασίσει να προσφέρει στον Αμερικανό άσο το συμβόλαιο που του είχε προτείνει και πέρσι για πρόωρη ανανέωση.

Υπάρχουν πληροφορίες μάλιστα, από το εξωτερικό που αναφέρουν ότι ο Κρις Σίγκλετον βλέπει με καλό μάτι και την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα κρατήσει και το βασικό κορμό της περσινής σεζόν. Επιπλέον, του αρέσει πολύ η Αθήνα ως πόλη, ενώ αντίθετα η Κων/πολη είναι για αρκετούς Αμερικανούς ένας όχι και τόσο ελκυστικός προορισμός λόγω της οικονομικής κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση