Τα δεδομένα για τον επόμενο προπονητή

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που «καίει» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και δεν είναι λίγα τα ονόματα που «παίζουν» για τον «πράσινο» πάγκο.

Το θέμα του προπονητή όπως είναι λογικό είναι το θέμα των ημερών στον Παναθηναϊκό μετά την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η αναζήτηση για τον επόμενο προπονητή συνεχίζεται με εντατικούτς ρυθμούς και οι δυσκολίες είναι αρκετές.

Όπως σας ενημέρωσε το Pickngreen.gr από τις 21/6 ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί τον μεγάλο και διακαή πόθο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός προπονητής έχει συμβόλαιο με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αυτό μπορεί να «σπάσει» μόνο με την καταβολή ενός υψηλού ποσού (η ρήτρα ανέρχεται στα 3 μύρια). Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, που ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα μπορέσει να διαθέσει.

Τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pickngreen.gr προσέγγισε έναν άλλον προπονητή για να αναλάβει την ομάδα και συγκεκριμένα τον Ντέγιαν Ράντονιτς, του Ερυθρού Αστέρα. Ο Μαυροβούνιος προπονητής, έχει εμπειρία από την Ευρωλίγκα, έχει παρουσιάσει σκληρές ομάδες που παίζουν καλό μπάσκετ. Οι δύο πλευρές είχαν κάποιες συζητήσεις, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας οι συζητήσεις αυτές δεν καρποφόρησαν και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει αλλού.

Έτσι, στο προσκήνιο για το «τριφύλλι» βρίσκεται και πάλι πολύ δυνατά το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας προπονητής είναι ελεύθερος, αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά η περίπτωση του παραμένει δύσκολη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του είναι δεδομένο ότι θα ζητήσει αρκετές ελευθερίες εντός της ομάδας, καθώς και να φέρει δικό του επιτελείο στην ομάδα, αλλά και το κασέ του δεν είναι χαμηλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του δεν περνάει απαρατήρητο, ούτε από την διοίκηση, ούτε από τον κόσμο.

Τελευταίος, στην «πράσινη» λίστα βρίσκεται ο Χρήστος Σερέλης. Αν και εφόσον δεν τελεσφορήσουν οι συζητήσεις με τους παραπάνω προπονητές ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάει στην λύση του Χρήστου Σερέλη. Ο Έλληνας προπονητής ήρθε στον Παναθηναϊκός ως βοηθός στο πλευρό του Γιώργου Βόβορα, όταν απολύθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης και δεν είναι απίθανο να συνεχίσει στην ομάδα ως πρώτος. Ο Χρήστος Σερέλης ήταν εξάλλου και πρώτος υποψήφιος να αναλάβει την ομάδα για την επόμενη σεζόν αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε κατάσταση «εσόδων-εξόδων». Μπορεί η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να έχει αλλάξει πλήρως τα δεδομένα, αλλά αν δεν βρεθεί λύση ποου να ικανοποιεί τους ανθρώπους της ομάδας αναμένεται να λάβει την ευκαιρία του.