Στο συρτάρι η καταγγελία του Ολυμπιακού περί δωροδοκίας

Ο Αθλητικός Δικαστής της Euroleague έβαλε στο... συρτάρι την καταγγελία του Ολυμπιακού σχετικά με όσα έγιναν στο «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και τις δηλώσεις περί δωροδοκίας των διαιτητών.

Ο Αθλητικός Δικαστής της Euroleague έβαλε στο… συρτάρι την καταγγελία του Ολυμπιακού σχετικά με όσα έγιναν στο «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και τις δηλώσεις περί δωροδοκίας των διαιτητών.

Tο «αιώνιο» ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την Euroleague είχε ένα… έντονο τρίτο ημίχρονο, το οποίο μεταξύ άλλων είχε και καταγγελία από την πλευρά του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θεώρησαν πως η φερόμενη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί χρηματισμού των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι «ήταν συκοφαντική για τον σύλλογο», όμως ο Αθλητικός Δικαστής της διοργάνωσης έβαλε την υπόθεση στο συρτάρι.

Αιτία ήταν η έλλειψη στοιχείων από την πλευρά των ομάδων και η απουσία απόδειξης πως η κατηγορία περί δωροδοκίας ήρθε από… επίσημα χείλη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Έτσι, η υπόθεση θεωρείται πως έκλεισε, ενώ έχει προηγηθεί και η επιβολή προστίμων στον ισχυρό άνδρα των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Πηγή: sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu