Στο Μόναχο οι Βαζέχα, Διαμαντίδης και Αλβέρτης για το PAO Alive

Τρεις θρυλικές μορφές του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται στο Μόναχο με την ομάδα μπάσκετ, προκειμένου να ενισχύσουν την καμπάνια για το PAOAlive.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Φραγκίσκο Αλβέρτης και τον Κριστόφ Βαζέχα οι οποίοι βρίσκονται στην Γερμανία και στο Μόναχο, όπου ταξίδεψαν με την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και θα βρεθούν στο event το οποίο θα διοργανώσουν οι «πράσινοι» προκειμένου να ενημερώσουν τους Έλληνες ομογενείς που ζουν στην Γερμανία αλλά και τις γύρω χώρες για το τεράστιο εγχείρημα του PAOALIVE.

Την επομένη του αγώνα της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (23/11), θα πραγματοποιηθεί «γκαλά» στο οποίο θα δώσουν το παρών επιφανείς Έλληνες της ομογένειας και φυσικά εκεί θα είναι και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Κριστόφ Βαζέχα, με τους οποίους θα μπορέσουν να συνομιλήσουν για όλα τα θέματα που απασχολούν τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά και για το PAOALIVE.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν εδώ και αρκετές ημέρες ξεκινήσει και την διαφημιστική καμπάνια στα γερμανικά ΜΜΕ, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί αυτό το τριήμερο.

Πηγή: sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση