Σπάχια: «Ελπίζω την επόμενη φορά να μην έχουμε προστατευτικά πίσω από τον πάγκο μας»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο δεκάλεπτο στάθηκε ο προπονητής της Μακάμπι, Νέβεν Σπάχια.

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο δεκάλεπτο στάθηκε ο προπονητής της Μακάμπι, Νέβεν Σπάχια που χαρακτήρισε εκπληκτική την ατμόσφαιρα και την διαιτησία, ώστε να μην χρειάζεται προστασία πίσω από τον πάγκο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας από το Ισραήλ:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρώτη νίκη. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, χάσαμε την συγκέντρωσή μας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεχτήκαμε φθηνά καλάθια. Στα στατιστικά έχουμε πολλά λάθη. Ο Παναθηναϊκός είναι μία έμπειρη ομάδα που το εκμεταλλεύτηκε. Σκοράραμε 85 πόντους, αν και κάναμε πολλά παιχνίδια απομόνωσης. Φταίει το γεγονός ότι ήρθαμε μόνο με έναν πλέι μέικερ.

Τι θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι φέτος: «Δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας, δεχτήκαμε εύκολους πόντους. Είχαμε προβλήματα στην αλληλοκάλυψη και τις αλλαγές. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός».

Την σχέση παικτών: «Μίλησα για την δυσκολία του αγώνα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε στο 100% σήμερα. Το σημερινό ματς δεν είναι περισσότερο από το 75% των δυνατοτήτων μας. Είχαμε θετικά στοιχεία, καλά ποσοστά. Υπήρχαν καλά στοιχεία. Ο Ζούσμαν έπαιξε για πρώτη φορά 15 λεπτά. Δεν είχαμε rotation και δεν μπορούσαμε να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση».

Είχαμε εκπληκτική ατμόσφαιρα, με εξαιρετική διαιτησία. Δεν χρειαζόμαστε να έχουμε προστασία πίσω από τον πάγκο μας. Είμαστε στην Euroleague, δεν νομίζω ότι στην αναπτυσσόμενη διοργάνωση χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση