Σκληρή ανακοίνωση από τους αστυνομικούς: «Παίζεται η ζωή μας κορώνα γράμματα»

Οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση μετά τα νέα επεισόδια στο ΣΕΦ και κάνουν λόγο για τραυματισμό πέντε αστυνομικών από βόμβες μολότοφ!

Οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση μετά τα νέα επεισόδια στο ΣΕΦ και κάνουν λόγο για τραυματισμό πέντε αστυνομικών από βόμβες μολότοφ!

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, λαμβάνουν πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι αστυνομικοί να αντιδρούν πλέον έντονα στο συγκεκριμένο φαινόμενο. Οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων προχώρησαν στην έκδοση οργισμένης ανακοίνωσης, στην οποία μάλιστα περιλαμβάνουν και τη φωτογραφία δύο τραυματισμένων συναδέλφων τους από ρίψεις μολότοφ στον περιβάλλοντα χώρο του φαληρικού σταδίου.

«Δυστυχώς οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τη Συρία αλλά από το Σ.Ε.Φ. Ακόμα μια φορά που έδρασαν οι οργανωμένοι στρατοί των ομάδων εναντίον των συναδέλφων μας. Για να μη μείνει σε κανέναν η απορία, ο αγώνας έγινε κανονικά, αφού η ζωή του αστυνομικού μπροστά στα εκατομμύρια των ομάδων δεν έχει καμία σημασία. (2 τραυματίες της Υ.Α.Τ. και 3 της στατικής δύναμης). Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, όπως και στο χθεσινό περιστατικό στην Πατησίων, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί οι οποίοι ενημερώνουν ότι θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου που θέτει τη ζωή τους.

Σοβαρά επεισόδια στους τελικούς στο ΣΕΦ, ένοχος ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ

Να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια των τελικών έγιναν σοβαρά επεισόδια έξω από το ΣΕΦ και στο Game 2, αλλά και στο Game 4 της σειράς. Στον δεύτερο τελικό υπήρχαν συμπλοκές οπαδών – αστυνομίας πριν και μετά το τέλος του αγώνα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, κ. Γεωργακόπουλο.

Το… πολεμικό σκηνικό επαναλήφθηκε στον τέταρτο τελικό, με τις αρχές να κάνουν λόγο για τραυματισμό πέντε αστυνομικών. Μάλιστα, ένας από αυτούς έσπασε το χέρι του και μεταφέρθηκε στο 401.

Πηγή: Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση