Σιγάλας: «Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη από τον Καλάθη»

Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε για την αγωνιστική... εκτόξευση του Νικ Καλάθη και τόνισε, μεταξύ άλλων πως δεν περίμενε ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε για την αγωνιστική… εκτόξευση του Νικ Καλάθη και τόνισε, μεταξύ άλλων πως δεν περίμενε ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Oσα είπε ο Γιώργος Σιγάλας στην εκπομπή «Γκολ χωρίς Σύνροα»:

Για την εξέλιξη του Νικ Καλάθη: «Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα την εξέλιξή του. Ξέρω τις ικανότητές του στο να οργανώσει και να πάιξει άμυνα. Φέτος ηγήθηκε και στην επίθεση σε επίπεδο που κανείς δεν περίμενε. Αυτό δείχνει και την ικανότητά του και τοτυ ανεβάζει τις μετοχές. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μόνο τον Νικ. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει επιθετικογενείς παίκτες. Γιατί να μην σκεφτούμε τον Ρίβερς που δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην έχει παίξει καλά με τον Ολυμπιακό. Άρα δίνουμε προσοχή στον Ρίβερς».

Για τον Σπανούλη: «Το να αλλάξεις τον τρόπο παιχνιδιού και να τον προσαρμόσεις είναι διαφορετικό. Ο Βασίλης είναι πρωταγωνιστής θα πρωταγωνιστήσει στους τελικούς. Το θέμα είναι τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι».

Για την προπονητική του σήμερα: ««Αυτό που διδάσκει ο Σάρας είναι ότι μέσα στο παιχνίδι μπορώ να το ανατρέψω. Δεν κοιτάω τη μοίρα. Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν. Είναι θέμα προπονητή. Από τη στιγμή που οι διαιτητές είναι άνθρωποι κάνουν λάθη. Το μπάσκετ είναι γρήγορο άθλημα. Δεν υπάρχει δόλος σε όλο αυτό το πράγμα».

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις: «Την κρίσιμη στιγμή δεν έπαιξαν αυτό που ήθελαν να παίξουν. Το αντίστροφο ίσχυε με την Ρεάλ. Όταν έπρεπε έπαιξαν κάλο μπάσκετ, ήταν μαζί αρκετό καιρό και έφεραν ένα αποτέλεσμα που ίσως να μην το περίμενε κανείς. Δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Ολυμπιακό. Είναι σταθερά μέσα στις καλύτερε ομάδες της Ευρώπης.

Στην πορεία με τους τραυματισμούς έδειξε ότι έχει αδυναμίες και γιατί δεν προσαρμόζονταν κάποιοι από τους ξένους. Αυτό είναι θέμα προπονητή. Όσες φορές έχασε, έχασε δεχόμενος πάνω από 80 πόντους. Ότι παιχνίδι έχασε ο Ολυμπιακός έχασε με διαφορά. Αυτό έδειξε αδυναμία».

Για ενδεχόμενη αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό: «Όπως έπραξε ο κ.Γιαννακόπουλος που ήθελε να αποχωρήσει και ξαναβγήκε μπροστά, αν σκέφτονται κάτι ανάλογο θα πράξουν αναλόγως κι αυτοί. Θα είναι δύσκολο για κάποιον να εγγυηθεί ξανά. Δεν υπάρχουν… τρελοί. Δεν θα κρίνουμε και αρνητικά ανθρώπους που θέλουν να διαχειριστούν τα χρήματά τους και τα οποία βάζουν από την τσέπη τους στην ομάδα».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση