Σορτς: «Πράσινος» για τρία χρόνια – Τι ισχύει με το ΝΒΑ out!

Ο Τι Τζέι Σορτς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, σε μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση που έρχεται αμέσως μετά το Final Four.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως κινήθηκε δυναμικά και αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του Τι Τζέι Σορτς με τριετές συμβόλαιο. Ο Αμερικανός γκαρντ αποδέχθηκε την πρόταση των «πράσινων», αφήνοντας πίσω του προτάσεις από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Φενερμπαχτσέ και η Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ο παίκτης επέλεξε να αφαιρέσει και τη ρήτρα NBA-out για τον πρώτο χρόνο, δείγμα της δέσμευσής του στο νέο πρότζεκτ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ειρωνικό σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά του Βασίλη Σπανούλη

Σύμφωνα με την εκπομπή Magic Euroleague, ήταν ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην οριστικοποίηση της συμφωνίας, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις του παίκτη. Ο Τι Τζέι Σορτς θα πλαισιώσει μια ήδη ισχυρή περιφέρεια με τους Κέντρικ Ναν, Κώστα Σλούκα και Τζέριαν Γκραντ, με τον Εργκίν Αταμάν να δημιουργεί ένα από τα πιο εκρηκτικά backcourts στην Euroleague.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ