Σφαιρόπουλος: Το παρασκήνιο στις επαφές με τον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος «έπαιξε» δυνατά για την θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού και το Pickngreen.gr εξηγεί το παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση του.

Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό και παρότι έχει περάσει μία βδομάδα δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία με κάποιον ακόμη. Μέσα σε αυτό το διάστημα εξετάστηκαν αρκετά ονόματα από τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρισκόταν εξ’αρχής σε περίοπτη θέση στην λίστα του. Εξάλλου, οι διαθέσιμοι προπονητές επιπέδου Ευρωλίγκα με εμπειρία και παραστάσεις είναι ελάχιστοι.

Η περίπτωση του Γιάννης Σφαιρόπουλου ήταν αρκετά δύσκολη και εξ’αρχής συγκέντρωνε λίγες πιθανότητες όπως σας είχε ενημερώσει και το Pickngreen.gr. Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο έκανε την προσπάθεια του. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον προπονητή από την Θεσσαλονίκη. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δεν ήταν μόνο φιλολογικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pickngreen.gr υπήρχαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του προσπάθησε να ικανοποιήσει τα αιτήματα του προπονητή. Ωστόσο, ο Έλληνας κόουτς ζύγισε τα δεδομένα και για τους δικούς του λόγους αποφάσισε σε πρώτο βαθμό να απορρίψει την προοπτική του «τριφυλλιού». Η επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό μακριά από την ελληνική πραγματικότητα τον έκανε να αρνηθεί. Αυτό και η ιδιαίτερη σχέση του με τον Ολυμπιακό και οι φόβοι για πιθανές αντιδράσεις από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» αποτέλεσε ένα συμπληρωματικό εμπόδιο για τον ίδιο.

Από την στιγμή που δεν τελεσφόρησαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρχουν διαρροές ότι δεν υπήρξαν ποτέ επαφές. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι αυτονόητοι και σε άμεση συνάρτηση με τις ανησυχίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός άφησε λίγο πιο πίσω τις δικές του ανησυχίες σχετικά με το παρελθόν του Γιάννη Σφαιρόπουλου και στάθηκε περισσότερο στο προφιλ του ως προπονητή και μόνο.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp