Σερέλης μέχρι το καλοκαίρι, συζητήσεις με Λάσο

Ο Χρήστος Σερέλης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Συζητήσεις με Πάμπλο Λάσο.
Σερέλης στον Παναθηναϊκό

Ο Χρήστης Σερέλης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος. Συζητήσεις για την επόμενη σεζόν με τον Πάμπλο Λάσο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gazzetta.gr ο Χρήστος Σερέλης θα είναι ο νεός προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας προπονητής θα αντικαταστήσει τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιθυμεί να ολοκληρώσει την σεζόν με έναν γνώριμο στο «πράσινο» πάγκο. Ο Χρήστης Σερέλης ήταν και πέρσι μέλος του προπονητικού επιτελείου του «τριφυλλιού». Πιο συγκεκριμένα, μετά την απόλυση του Δημήτρη Πρίφτη βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Βόβορα. Ο ρόλος του Χρήστου Σερέλη αναμένεται να είναι σε πρώτο βαθμό για την μεταβατική περίοδο.

Παράλληλα η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Πάμπλο Λάσο, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το καλοκαίρι του 2023. Στην περίπτωση που αναλάβει ο Ισπανός προπονητής ο Χρήστος Σερέλης αναμένεται να μείνει στο πλευρό του ως βοηθός του.

Αφήστε μια απάντηση