ΣΕΠΚ για Παππά: «Να συμμεριστούν όλοι τι πρεσβεύει η Εθνική μας ομάδα»

Ο ΣΕΠΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του στις δηλώσεις του Νίκου Παππά για τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο ΣΕΠΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του στις δηλώσεις του Νίκου Παππά για τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ακολούθησε τον ΠΣΑΚ και εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία πήρε θέση εναντίον των δηλώσεων του Νίκου Παππά για τον Θανάση Σκουρτόπουλο σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο καθένας μπορεί να διατηρεί την άποψη του και να την εκφράζει όπως επιθυμεί. Είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα και μπολιασμένο με το πνεύμα της δημοκρατίας. Ακόμη κι αν το ίδιο το άτομο που την εκφράζει φάσκει και αντιφάσκει, μιλώντας τη μια για την προπονητική προσφορά και τις ικανότητες των Ελλήνων προπονητών και την άλλη δυσφημίζοντας τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο ίδιος άνθρωπος εξήρε τον προπονητή που έβγαλε το καλύτερο από τους παίκτες του, έστω κι αν δεν ήταν “οι καλύτεροι” και από την άλλη απαξίωσε το ταλέντο και την προσφορά συναθλητών, καθώς και τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό των προπονητών της Εθνικής. Άποψη του και δικαιώματα του.

Όπως είναι δικαίωμα και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης να εκφράσει την αντίθεση με τέτοια λεγόμενα και τρόπο σκέψης, με οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του θεσμού του προπονητή και οποιαδήποτε αστοιχείωτη και άδικη επίθεση προς οποιοδήποτε μέλος του. Θα πρέπει άπαντες να συμμεριστούν τι πρεσβεύει η Εθνική μας ομάδα, η οποία οφείλει να τυγχάνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, όποια κι αν είναι τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, την απόλυτη υποστήριξη μας».
Πηγή: Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση