Ρίβερς : “Είμαι free agent, θα μιλήσω με τον Παναθηναϊκό…”

Ο Κέι Σι Ρίβερς εξήγησε την πολλαπλή σημασία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και αναφέρεται στο… στάτους του κι αν η νέα σεζόν θα τον βρει στον Παναθηναϊκό ή όχι.

Ο Κέι Σι Ρίβερς εξήγησε την πολλαπλή σημασία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και αναφέρεται στο… στάτους του κι αν η νέα σεζόν θα τον βρει στον Παναθηναϊκό ή όχι.

Δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, δεύτερο πρωτάθλημα και τρίτος συνολικά τίτλος για τον Κέι Σι Ρίβερς με τα πράσινα, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν δεν μπόρεσε να είναι στο… 100%, ωστόσο στους τελικούς τα έδωσε όλα και βοήθησε κι αυτός τους “πράσινους” να φτάσουν στον back to back τίτλο.

Ο Αμερικανός σκόρερ μίλησε στο Eurohoops για την επικράτηση στον πέμπτο τελικό επί του Ολυμπιακού… “Πήραμε το πρωτάθλημα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ηταν ο στόχος που θέλαμε να υλοποιήσουμε και θέλαμε να το πετύχουμε για την ομάδα, για εμάς, για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και να τους το αφιερώσουμε. Αυτή η οικογένεια έχει κάνει τόσα πολλά για τον Παναθηναϊκό που τους άξιζε να έχει αυτό το καλό φινάλε η σεζόν.

Τι έκανε τη διαφορά υπέρ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι πρωταθλητές επικράτησαν κατά κράτος; “Η ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο πεισμώσαμε και βγήκαμε πιο δυνατά, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πάθος. Βρήκαμε και κάποια εύστοχα σουτ που δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και η ψυχολογία μας ανέβηκε, όπως και του κόσμου, που μας έσπρωξε στη νίκη. Η ενέργεια που πήραμε από την εξέδρα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κάτι εντυπωσιακό”.

Φυσικά, η επόμενη μέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του φινάλε της σεζόν φέρνει στην επιφάνεια τη συζήτηση για την παραμονή του Ρίβερς, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος, κάτι που υπογραμμίζει με σαφή τρόπο και ο ίδιος: “Αυτή τη στιγμή δεν έχω συμβόλαιο. Είμαι free agent και δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Εχω περάσει μια σπουδαία διετία στον Παναθηναϊκό και θα συζητήσω με την ομάδα. Θέλω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου και βάσει αυτού θα πάρω την απόφασή μου για τη συνέχεια”.
Πηγή: Eurohopps.net

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση