Ρίγη συγκίνησης: Στην οροφή του ΟΑΚΑ το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου! (vids)

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέρασε στην... πράσινη αιωνιότητα, καθώς πριν από το τζάμπολ του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Χίμκι υψώθηκε το λάβαρο με την μορφή του. Εκπληκτικό κορεό από τους φίλους των «πράσινων».

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέρασε στην… πράσινη αιωνιότητα, καθώς πριν από το τζάμπολ του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Χίμκι υψώθηκε το λάβαρο με την μορφή του. Εκπληκτικό κορεό από τους φίλους των «πράσινων».

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τίμησε με τον πιο συγκινητικό τρόπο την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εμβληματικός «πράσινος» παράγοντας «έφυγε» από την ζωή πριν από μερικούς μήνες, σκορπίζοντας θλίψη στον ευρωπαϊκό αθλητισμό. Η «πράσινη» οικογένεια όμως, στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλου» το οποίο διοργάνωσε προς τιμήν του, τίμησε τη μνήμη του με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Κι αυτό γιατί υψώθηκε ένα μεγάλο λάβαρο στην οροφή του ΟΑΚΑ, το οποίο πήρε τη θέση του δίπλα στα έξι ευρωπαϊκά τρόπαια της ομάδας. Παράλληλα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό κορεό, με την μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου να δεσπόζει, κάνοντας ακόμα πιο φορτισμένη την ατμόσφαιρα.

«Παύλο Θεέ για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τον κόσμο να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο σε όσα συγκινητικά διαδραματίζονταν στο ΟΑΚΑ!

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση