Ράντονιτς: «Είναι απαράδεκτο να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό και να μην παλεύεις»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι απαράδεκτο να μην παλεύει η ομάδα του σε ένα παιχνίδι σαν αυτo.

Όσα είπε ο Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Ζητώ συγγνώμη προς τον κόσμο για το παιχνίδι αυτό. Συγγνώμη στους 20.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε την εικόνα μας. Δείξαμε ότι δεν παλέψαμε. Πρέπει να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι, να μιλήσουμε. Είναι πολύ παράξενο να παίζουμε 30 λεπτά χωρίς φάουλ».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι ηττήθηκε χωρίς να παλέψει: «Μετά τα πρώτα λεπτά κάναμε άθλιο παιχνίδι αμυντικά. Πρέπει να το αναλύσουμε αυτό. Είναι απαράδεκτο να παίζεις τέτοια παιχνίδια χωρίς να παλεύεις. Πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό».

Για το τι πρέπει να κάνει για να γυρίσει τον διακόπτη: «Πρέπει να αναλύσουμε κάθε πτυχή. Είναι λυπηρό να βγαίνεις μπροστά σε ένα κοινό σαν αυτό και να μην τα δίνεις όλα. Πρέπει να το αναλύσουμε και αυτό».

Πηγή: sdna,gr

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης